Adres:

Broekstraat 50 te Blaasveld

Je kan me contacteren:

 • via mail: info@even-coaching.be
 • via telefoon of whatsapp: 0471 47 14 45

Ik ben Kathleen Schellemans, oprichtster van Even-coaching. Naast loopbaanbegeleider en stresscoach ben ik ook een vrouw, moeder, plusmoeder, vriend van een handvol mensen, partner van Peter, collega en leerkracht in het CVO Antwerpen, en zelfstandige coach van het productiejaar 1969. Dit alles maakt me wie ik ben.

Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker. Tijdens mijn loopbaan deed ik veel ervaring op met coaching, leidinggeven en zorg. Vanuit mijn interesse in mensen en coaching én mijn eigen traject heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Zo ben ik afgestudeerd als erkend stress-en burnoutcoach en erkend loopbaancoach bij VDAB en re-integratiecoach bij OHMP.

Ik hou ervan mij te verdiepen in nieuwe kennis, je vindt me vaak met mijn neus in mijn boeken.  Mijn vrije tijd besteed ik aan dansen, keramiek, wandelen, reizen en mijn gezin. Sinds augustus gaan we wanneer we maar kunnen op weg met ons Adriaatje. Een gepimpte caravan van 30 jaar oud.

Naast coach, werk ik dus ook als docent in het volwassenenonderwijs. Een zeer fijne job die me bakken energie en voldoening geeft. Mensen te kunnen laten groeien tijdens individuele en groepstrajecten en doet me deugd!

Mijn aanpak zou ik omschrijven als persoonlijk en professioneel. Ik ga uitdagen en begeleiden om terug zoals ik het noem “aan het stuur van je bus” te gaan zitten. Op basis van jouw traject gaan we op zoek naar oplossingen, modellen die jou helpen om stappen te zetten op jouw pad. Dat pad is voor mij geen rechtlijnig traject maar veeleer een wegje met kronkels. En soms gaan we even terug op ons pad, dat is helemaal ok, zolang we maar bewust kiezen. Benieuwd om jouw padje verder te ontdekken en bewandelen? Ahja, je wordt op  mijn zolder ook altijd getrakteerd op een lekker theetje!

#ons leven is vaak een kronkelend weggetje

Opleiding

 • Maatschappelijk werker
 • Leerkracht
 • Inleiding ACT
 • Inleiding contextuele
 • Erkend stress- en burn-out coach
 • Erkend hartcoherentiecoach
 • Re-integratiecoach OHMP
 • Diverse opleidingen als leidinggevende, kwaliteitszorg en in de zorg

Locaties voor loopbaanbegeleiding

In Antwerpen coach ik op onderstaande locaties:

 • Blaasveld (Broekstraat 50) Thuislocatie
 • Aartselaar, Officecenter A12 Antwerpsesteenweg 124
 • Duffel, G. Van der Lindenlaan 43 (Essensi – Essensi)
 • Edegem, Bar d’office Vestigingslaan 55
 • Lier, Accentis Business center Duwijckstraat 17
 • Mechelen, BC Mechelen De Regenboog 11 OF
 • Mechelen, Regus Kardinaal Mercierplein  2 OF
 • Mechelen, Bar d’office Geitestraat 32

Wandel coaching

Ga je net als mij graag de natuur in, dan kunnen we ook al wandelend coachen in het mooie Broek.