werken in je flow

Op verschillende momenten in ons leven, kunnen we botsen op loopbaanvragen. Wie we zijn, wat we willen en wat we kunnen, willen we matchen met wat we doen op gebied van werken. Er zijn telkens ook hindernissen, waarom we (nog) niet kunnen realiseren wat we willen.

Twijfel je aan je huidige job? Heb je zoals velen meer en meer last van hoge werkdruk? Ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling? Wil je een loopbaankeuze maken? Lees dan eens onderstaande vragen. Heb je minstens drie keer” ja” of “misschien” hebt geknikt op onderstaande vragen, dan kan loopbaanbegeleiding op maat iets betekenen voor jou en je ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling.

 • Welk werk past er echt bij me?
 • Heb je het gevoel dat je op een dood spoor zit in je huidige job?
 • Pieker je op zondagmiddag al over wat je op maandag moet doen?
 • Ervaar je een te hoge werkdruk?
 • Voel je je niet betrokken bij beslissingen binnen je bedrijf of organisatie?
 • Voelen bepaalde opdrachten voor jou als een last terwijl jouw collega deze fluitend aanpakt?
 • Ben je niet meer de persoon die je was toen je afstudeerde; zou je graag een andere richting uitgaan?
 • Heb je het soms het gevoel dat jouw rol binnen het team niet wordt gezien?
 • Heb je collega’s binnen jouw bedrijf waarmee je heel goed overeen komt en kan je anderen niet luchten?
 • Ik zou graag mijn kwaliteiten beter benutten. Hoe pak ik dit aan?
 • De werkdruk blijft maar stijgen. Zou ik beter ander werk zoeken?
 • Hoe krijg ik meer voldoening en plezier in mijn job?
 • Hoe kan ik een beter evenwicht vinden tussen mijn werk en mijn privéleven?
 • Ik heb het gevoel dat ik in mijn job niet kan tonen waar ik echt goed in ben. Wat kan ik hieraan doen?

Wil je meer informatie over hoe loopbaanbegeleiding kan verlopen? Klik dan hier! Lees ook zeker “kan” want ieder traject is anders, op basis van wat jij op dit moment nodig hebt.

Even Coaching is een erkend loopbaancentrum door de VDAB.