Ik ben Kathleen Schellemans; een vrouw, moeder, plusmoeder, vriend van een handvol mensen, partner van Peter, collega en leerkracht in het CVO Antwerpen, sinds 2022 Bibi en zelfstandige coach van het productiejaar 1969. Dit alles maakt me wie ik ben.

Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker. Tijdens mijn loopbaan deed ik veel ervaring op met coaching, leidinggeven en zorg. Vanuit mijn interesse in mensen en coaching én mijn eigen traject heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Zo ben ik afgestudeerd als erkend stress-en burnoutcoach en erkend loopbaancoach bij VDAB.

Ik hou ervan mij te verdiepen in nieuwe kennis.  Mijn vrije tijd besteed ik aan dansen, keramiek, wandelen, reizen en mijn gezin. Sinds augustus gaan we wanneer we maar kunnen op weg met ons Adriaatje. Een gepimpte caravan van 30 jaar oud.

Naast coach werk ik ook als docent in het volwassenenonderwijs. Een zeer fijne job die me bakken energie en voldoening geeft. Mensen te kunnen laten groeien tijdens individuele en groepstrajecten en doet me deugd!